fbpx
Celý sortiment
Akční nabídka
close
15% sleva na Giovanni koule
15% sleva na Giovanni koule

Oblíbený produkt s vylepšenou recepturou se slevou 15 %!

Akce platí do 25.10.

5

O společnosti

Vize spolupráce

Pokud chcete pizzu prodávat i ve Vašem podniku, nečeká Vás žádná investice, vše dostanete od nás – přijedeme, předvedeme, zaškolíme, vybavíme. Přínosem pro Váš podnik je prakticky nulová investice – stačí pouze jedno mrazicí zařízení. Zvýší se počet Vašich zákazníků, tržeb a zisků. Podpoříme Vaše podnikání bezplatnou reklamou Vašeho podniku na našich webových stránkách a dodáním propagačních materiálů zdarma.

Šokové mražení

Naše produkty prochází šokovým mražením. Proč jsme zvolili tento způsob a jaké jsou jeho výhody? Tyto dotazy slýcháme často a proto jsme připravili podrobnější vysvětlení:

Výhody šokového zmrazování:

  • Vysoká kvalita potravin a zvýšení trvanlivosti potravin
  • Hygienická nezávadnost potravin
  • Prodloužení trvanlivosti potravin

Šokové chlazení (zmrazování) tzv. šokery se využívají pro zvýšení produktivity a hygieny. Při šokovém chlazení (zmrazování) dochází k velmi rychlému zchlazení (zmrazení) potravin, pokrmů, polotovarů apod. Nejdůležitější je rychlost a schopnost proniknout celým produktem. Šokové zchlazení (zmrazení) umožňuje skladovat tepelně upravené i neupravené potraviny v původním stavu bez jakéhokoli poškození a výsledkem je potravina čerstvá a chutná, stejně jako před zamrazením (zchlazením).

Cílem zchlazování (zmrazování) je co nejrychleji překonat kritické rozmezí teplot, kdy se tvoří bakterie. Díky vysokému chladícímu výkonu a intenzivnímu proudění vzduchu speciálních zchlazovacích výparníků zabraňuje tvorbě mikrokrystalů vody a zachovává se původní struktura potraviny.