
Kuřecí nugetky (sous vide)
450 g
150 g
3 ks
Složení: kuřecí prsa, sůl, pepř, směs koření a bylinek, olej
Tepelně opracovaný výrobek, vakuově balený, šokově mražený. Skladujte při teplotě nižší než -18 °C. Po rozmrazení znovu nezamrazujte.
Způsob rozmrazení: mikrovlnné troubě nebo v lednici (po rozmrazení uchovejte v lednici na 2 – 5 °C a spotřebujte do 5 dnů).
odchylka gramáže +/- 5 %
Sous-vide (z francouzštiny, v překladu znamená „ve vakuu“) je kuchařská metoda, při níž se potraviny připravují ve vzduchotěsném umělohmotném obalu ve vodní lázni s řízenou teplotou. Takto vakuované se potraviny (maso, ryby, zelenina nebo ovoce) pošírují po různě dlouhou dobu. Většinou jde o několik hodin – někdy až 72 – při přesně vypočítané teplotě, která je nižší než bod varu. Nejčastěji při teplotě v rozmezí 55–60 °C. Záměrem je zachovat přirozenou chuť, šťávu a texturu kvalitní potraviny při stejnoměrném ohřívání v přesně teplotně kontrolované vodní lázni. (Zdroj: wikipedia.com)
Výrobce: KONET GASTRO s.r.o.

Foto produktu
Návod k přípravě

-
Rozmrazené nugetky můžete připravovat jak v kontaktním grilu, na pánvi nebo v pizza peci.
-
Maso zlehka potřete olejem vložte na rozpálený gril/pánev a z obou stran opečte.
-
Doba přípravy cca 5 min.
Máte zájem o celý sortiment?
- Nastavení speciálních podmínek a věrnostního programu
- Poradenství pro přizpůsobení kuchyně a výdejních míst
- Možnost odborné konzultace se specialistou v gastro byznysu
Získejte nejen kvalitní sortiment, ale i spolehlivého partnera do Vašeho byznysu.
... nebo si vyberte z dalších kategorií našeho sortimentu