fbpx

Marinovaná vepřová žebra plochá sous vide

Hmotnost Marinovaná vepřová žebra plochá sous vide

450 g

Složení: (sůl, sušený česnek, sušená cibule, drcený pepř)

Maso je vakuově baleno a šokově zamraženo.

Trvanlivost je 1 rok od data výroby. Skladujte při více než -18 stupních.

Po rozmražení spotřebujte do 7 dnů. Rozmrazené už znovu nezamrazujte.

 

Sous-vide (z francouzštiny, v překladu znamená „ve vakuu“) je kuchařská metoda, při níž se potraviny připravují ve vzduchotěsném umělohmotném obalu ve vodní lázni s řízenou teplotou. Takto vakuované se potraviny (maso, ryby, zelenina nebo ovoce) pošírují po různě dlouhou dobu. Většinou jde o několik hodin – někdy až 72 – při přesně vypočítané teplotě, která je nižší než bod varu. Nejčastěji při teplotě v rozmezí 55–60 °C. Záměrem je zachovat přirozenou chuť, šťávu a texturu kvalitní potraviny při stejnoměrném ohřívání v přesně teplotně kontrolované vodní lázni. (Zdroj: wikipedia.com)

 

 

Přejít do Masa a grily

Další fotografie

Návod k přípravě

  1. Maso vložíme plně zmražené do kontaktního grilu.

  2. Doba přípravy cca 8 min. 

... nebo si vyberte z dalších kategorií našeho sortimentu