fbpx
Celý sortiment
Akční nabídka
close
15% sleva na Giovanni koule
15% sleva na Giovanni koule

Oblíbený produkt s vylepšenou recepturou se slevou 15 %!

Akce platí do 25.10.

5

Vepřová žebra plochá sous vide

Hmotnost Vepřová žebra plochá sous vide

450 g

Počet ks v balení Vepřová žebra plochá sous vide

3 ks

Mražené

Mražené

Maso je vakuově baleno a šokově zamraženo. Jedná se o tepelně opracovaný výrobek.

Trvanlivost je 1 rok od data výroby. Skladujte při více než -18 stupních.

Po rozmražení spotřebujte do 7 dnů. Rozmrazené už znovu nezamrazujte.

Sous-vide (z francouzštiny, což znamená „ve vakuu“) je kulinářská technika, při které se potraviny připravují v hermeticky uzavřeném plastovém sáčku ponořeném do vodní lázně s přesně kontrolovanou teplotou. Takto vakuované potraviny, jako je maso, ryby, zelenina nebo ovoce, se pošírují po různě dlouhou dobu, často několik hodin až 72 hodin, při specifické teplotě, která je nižší než bod varu. Obvykle se používá teplota mezi 55–60 °C. Cílem této metody je zachovat přirozenou chuť, šťavnatost a texturu kvalitních potravin rovnoměrným ohříváním v přesně regulované vodní lázni.

Složení: vepřová žebra s kostí, sůl, směs koření

Výrobce: KONET Gastro s.r.o.

Návod k přípravě

  1. Maso vložíme plně zmražené do kontaktního grilu.

  2. Doba přípravy cca 8 min. 

Další fotografie

Přejít do Masa sous-vide

Máte zájem o celý sortiment?

Odebírejte celý náš sortiment a maximalizujte svůj byznys a získejte výhody:
  • Nastavení speciálních podmínek a věrnostního programu
  • Poradenství pro přizpůsobení kuchyně a výdejních míst
  • Možnost odborné konzultace se specialistou v gastro byznysu

Získejte nejen kvalitní sortiment, ale i spolehlivého partnera do Vašeho byznysu.

...nebo si vyberte z dalších kategorií našeho sortimentu