fbpx

Steak z kuřecího prsa sous vide

Hmotnost Steak z kuřecího prsa sous vide

200 g

Složení: kuřecí prso, sůl, drcený pepř

Tepelně opracovaný výrobek, vakuově balený, šokově mražený. Skladujte při teplotě nižší než -18 °C. Po rozmrazení znovu nezamrazujte.

Způsob rozmrazení: mikrovlnné troubě nebo v lednici (po rozmrazení uchovejte v lednici na 2 – 5 °C a spotřebujte do 5 dnů).

odchylka gramáže +/- 10 %

Sous-vide (z francouzštiny, v překladu znamená „ve vakuu“) je kuchařská metoda, při níž se potraviny připravují ve vzduchotěsném umělohmotném obalu ve vodní lázni s řízenou teplotou. Takto vakuované se potraviny (maso, ryby, zelenina nebo ovoce) pošírují po různě dlouhou dobu. Většinou jde o několik hodin – někdy až 72 – při přesně vypočítané teplotě, která je nižší než bod varu. Nejčastěji při teplotě v rozmezí 55–60 °C. Záměrem je zachovat přirozenou chuť, šťávu a texturu kvalitní potraviny při stejnoměrném ohřívání v přesně teplotně kontrolované vodní lázni. (Zdroj: wikipedia.com)

Přejít do Masa a grily

Jak může vypadat Váš steak?

Návod k přípravě

  1. Rozmrazený steak můžete připravovat jak v kontaktním grilu, na pánvi nebo v pizza peci.

  2. Maso zlehka potřete olejem vložte na rozpálený gril/pánev a z obou stran opečte.

  3. Doba přípravy cca 5 min.

Máte zájem o celý sortiment?

Odebírejte celý náš sortiment a maximalizujte svůj byznys a získejte výhody:
  • Nastavení speciálních podmínek a věrnostního programu
  • Poradenství pro přizpůsobení kuchyně a výdejních míst
  • Možnost odborné konzultace se specialistou v gastro byznysu

Získejte nejen kvalitní sortiment, ale i spolehlivého partnera do Vašeho byznysu.

... nebo si vyberte z dalších kategorií našeho sortimentu