fbpx
Bazalka
Žebra, křídla a nugety
Bazalka, kterou rádi dáváme do našich produktů

Žebra, křídla a nugety od Giovanni

Maso, které odpadává od kosti? Ano, i takové v naší nabídce najdete. Žebra, křídla a nugety, které jsou připravovány metodou sous-vide, jsou plné vynikající chuti, díky dlouhé přípravě, kterou jim před zmrazením věnujeme. Maso ochutíme tím nejlepším kořením a po tepelné úpravě je šokově zmrazíme. Právě touto cestou zpracování si žebra, křídla i nugety zachovají perfektní kondici a bezkonkurenční chuť a na talíři vaše zákazníky ohromí také svou neodolatelnou vůní. Jejich příprava je velmi snadná – plně zmrazené maso stačí vložit do kontaktního grilu a počkat pár minut. Čas mohou vaši zaměstnanci využít pro přípravu přílohy či jiných, časově náročnějších pokrmů. Nemáte potřebné vybavení pro správnou přípravu masa? Nabízíme vám kontaktní grily pro jednoduchou a snadnou práci, se kterými si zvládne poradit každý zaměstnanec vašeho podniku.

... nebo si vyberte z dalších kategorií našeho sortimentu