
Kuřecí křídla sous vide
450 g
Složení: kuřecí křídla, sůl, směs koření
Maso je vakuově baleno a šokově zamraženo. Jedná se o tepelně opracovaný výrobek.
Trvanlivost je 1 rok od data výroby. Skladujte při více než -18 stupních.
Po rozmražení spotřebujte do 7 dnů. Rozmrazené už znovu nezamrazujte.
Sous-vide (z francouzštiny, v překladu znamená „ve vakuu“) je kuchařská metoda, při níž se potraviny připravují ve vzduchotěsném umělohmotném obalu ve vodní lázni s řízenou teplotou. Takto vakuované se potraviny (maso, ryby, zelenina nebo ovoce) pošírují po různě dlouhou dobu. Většinou jde o několik hodin – někdy až 72 – při přesně vypočítané teplotě, která je nižší než bod varu. Nejčastěji při teplotě v rozmezí 55–60 °C. Záměrem je zachovat přirozenou chuť, šťávu a texturu kvalitní potraviny při stejnoměrném ohřívání v přesně teplotně kontrolované vodní lázni. (Zdroj: wikipedia.com)

Další fotografie
Návod k přípravě

-
Maso vložíme plně zmražené do kontaktního grilu.
-
Doba přípravy cca 8 min.
Máte zájem o celý sortiment?
- Nastavení speciálních podmínek a věrnostního programu
- Poradenství pro přizpůsobení kuchyně a výdejních míst
- Možnost odborné konzultace se specialistou v gastro byznysu
Získejte nejen kvalitní sortiment, ale i spolehlivého partnera do Vašeho byznysu.
... nebo si vyberte z dalších kategorií našeho sortimentu